Navigation

Bel ons: 0591-391286 | info@huls-staalbouw.nl | Facebook Twitter

BOUW

Huls Staalbouw B.V. is als toeleverancier actief in de bouwsector. Wij werken voornamelijk voor opdrachtgevers in de woning- en utiliteitsbouw. Van een eenvoudige latei voor een woning tot ingewikkelde gewalste spantconstructies voor een bedrijfshal: we produceren en monteren zo ongeveer alles.

Voor de woningbouw betreft het veelal de levering en eventuele montage van op maat gemaakte stalen onderdelen zoals o.a. muurplaatankers, borstweringsteunen, geveldraagconstructies, raveelijzers, lateien, kolommen, liggers, portalen, spanten, trappen, balustrades en (balkon-)hekken.

Voor de utiliteitsbouw betreft het veelal de levering en montage van complete (grotere) staalconstructies voor o.a. de bouw van kantoorgebouwen, winkelpanden, scholen en sporthallen. Compleet inclusief eventuele trappen en balustrades.

 

HULS STAALBOUW B.V. - STAALSPECIALISTEN VOOR BOUW, INDUSTRIE & INFRA

Huls Staalbouw B.V. is producent van stalen constructies voor bouw, industrie & infra. Wij produceren, leveren en monteren op maat gemaakte stalen constructies voor hoofdzakelijk de zakelijke, maar tevens de particuliere markt. Kwaliteits- en veiligheidsnormen, zoals ISO-9001, NEN-EN-ISO 1090 en VCA* zijn voor ons daarbij vanzelfsprekend.