Navigation

Bel ons: 0591-391286 | info@huls-staalbouw.nl | Facebook Twitter

OVER HULS STAALBOUW B.V.

 

Huls Staalbouw B.V. is voor veel opdrachtgevers dé oplossing voor stalen constructies, trappen, balustrades en de meest uiteenlopende specials. We hebben ruime ervaring in engineering, fabricage, conservering en montage.

De onderneming kent een gezonde basis met goede perspectieven waardoor we zijn gegroeid in kwaliteit en veelzijdigheid. Onze productielocatie is gevestigd te Emmen, daarnaast hebben we een opslaglocatie gevestigd op het industrieterrein Open Einde te Musselkanaal.

Bouw, Industrie & Infra

Wij werken veelal voor opdrachtgevers uit de noordelijke provincies, actief in de sectoren bouw, industrie en infra. Daarnaast bouwt onze afdeling hallenbouw voor diverse opdrachtgevers geheel in eigen beheer (voornamelijk agrarische) bedrijfshallen.
Onze deskundige, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers zijn de basis voor onze onderscheidende en succesvolle diensten en producten. Want zij zijn de mensen die onze opdrachtgevers tevreden moeten maken en houden. Wij gaan hierbij voor 100% tevredenheid in kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Veilig en betrouwbaar

Doordat Huls Staalbouw B.V. de volledige productie in eigen hand houdt, garanderen wij kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Onze beheersing van methodieken als Bouw Informatie Modellering (BIM) garandeert een betrouwbare planning met kortere doorlooptijden. Hierbij worden alle dragende staalconstructies geproduceerd en geleverd conform NEN-EN 1090, met CE-verklaring. Hiervoor hebben wij een gecertificeerde FPC (Factory Production Control) voor EXC-1 en EXC-2.
Wij kunnen het gehele proces van productie tot montage voor u managen, via één aanspreekpunt. Onze onderneming is aangesloten bij de Samenwerkende Nederlandse Staalbouw, Metaalunie, wij werken volgens de richtlijnen van ISO 9001, zijn Kenteq “Erkend Leerbedrijf” en VCA* gecertificeerd.

HULS STAALBOUW B.V. - STAALSPECIALISTEN VOOR BOUW, INDUSTRIE & INFRA

Huls Staalbouw B.V. is producent van stalen constructies voor bouw, industrie & infra. Wij produceren, leveren en monteren op maat gemaakte stalen constructies voor hoofdzakelijk de zakelijke, maar tevens de particuliere markt. Kwaliteits- en veiligheidsnormen, zoals ISO-9001, NEN-EN-ISO 1090 en VCA* zijn voor ons daarbij vanzelfsprekend.