Navigation

Bel ons: 0591-391286 | info@huls-staalbouw.nl | Facebook Twitter

INDUSTRIE

Voor diverse fabrieken in de regio voert Huls Staalbouw B.V. zeer uiteenlopende werkzaamheden uit. Zo plaatsen we o.a. trappen en bordessen, rvs stortbakken, aanrijbeveiligingen en ondersteuningsframes. Maar ook worden i.s.m. opdrachtgevers aanpassingen aan productielijnen uitgevoerd.

De montagemedewerkers van Huls Staalbouw B.V. zijn echte allrounders. Bij u in de fabriek staan zij garant voor perfecte uitvoering van montage en installatie, maar ook voor revisie en reparatie, al dan niet in verband met verhuizing van machines en/of leidingwerk.

Voor de uitvoering van deze werkzaamheden beschikt Huls Staalbouw B.V. over compleet uitgeruste servicewagens, voorzien van alle benodigde materialen en machines om deze werkzaamheden op locatie uit te voeren.

 

HULS STAALBOUW B.V. - STAALSPECIALISTEN VOOR BOUW, INDUSTRIE & INFRA

Huls Staalbouw B.V. is producent van stalen constructies voor bouw, industrie & infra. Wij produceren, leveren en monteren op maat gemaakte stalen constructies voor hoofdzakelijk de zakelijke, maar tevens de particuliere markt. Kwaliteits- en veiligheidsnormen, zoals ISO-9001, NEN-EN-ISO 1090 en VCA* zijn voor ons daarbij vanzelfsprekend.