Navigation

Bel ons: 0591-391286 | info@huls-staalbouw.nl | Facebook Twitter

HALLENBOUW

Hallenbouw Huls Staalbouw
Van schets tot oplevering. Huls Staalbouw B.V. is gespecialiseerd in het bouwen van agrarische bedrijfshallen alsmede bedrijfs- en productiehallen. Afhankelijk van het gebruiksdoel adviseren wij u over bijvoorbeeld isolatie, (dag-)licht, inrichting en materialen.

Een ruwe schets van het gebouw is voor ons voldoende om een gedetailleerde prijsberekening te maken. Zonder eerst kosten te maken voor bestek, architect of constructeur. Voordat u de eerste tekeningen laat maken, weet u wat het gebouw gaat kosten, dus tijdens de ontwerpfase heeft u geen onzekerheid meer over het benodigde budget.

Het grootste gedeelte van de bouwwerkzaamheden voeren wij in eigen beheer uit, compleet inclusief (prefab) fundering, staalconstructie, gordingen en wandregels, dak- en gevelbeplating, ramen, overhead- en loopdeuren. Hierdoor kunnen we praktisch en slagvaardig te werk gaan tegen gunstige tarieven. De materialen worden in ons eigen constructiebedrijf geproduceerd waarna deze door onszelf worden getransporteerd en op de bouwplaats gemonteerd. Dit beperkt de bouwduur en maakt dat we het eindresultaat geheel in eigen hand hebben.

 

HULS STAALBOUW B.V. - STAALSPECIALISTEN VOOR BOUW, INDUSTRIE & INFRA

Huls Staalbouw B.V. is producent van stalen constructies voor bouw, industrie & infra. Wij produceren, leveren en monteren op maat gemaakte stalen constructies voor hoofdzakelijk de zakelijke, maar tevens de particuliere markt. Kwaliteits- en veiligheidsnormen, zoals ISO-9001, NEN-EN-ISO 1090 en VCA* zijn voor ons daarbij vanzelfsprekend.