Navigation

Bel ons: 0591-391286 | info@huls-staalbouw.nl | Facebook Twitter

ENGINEERING

Eigen tekenkamer Huls Staalbouw
Op onze tekenkamer wordt voor het ontwerpen en tekenen van staalconstructies gewerkt met Tekla Structures. Een uiterst nauwkeurig en efficiënt 3D-tekensysteem speciaal ontworpen voor een snelle en accurate werkvoorbereiding. De voordelen hiervan zijn: minder kans op fouten en aanzienlijk kortere productietijden. Ook verzorgen wij indien gewenst de hoofd- en detailberekeningen van de staalconstructie voor onze opdrachtgevers.

Voor het digitaal in kaart brengen van complexe bestaande constructies wordt gebruik gemaakt van een 3D-scanner. Deze manier van inmeten brengt grote voordelen met zich mee ten opzichte van handmatige metingen. Zo wordt het inzicht in de constructie vergroot en worden maatfouten voorkomen.

 

HULS STAALBOUW B.V. - STAALSPECIALISTEN VOOR BOUW, INDUSTRIE & INFRA

Huls Staalbouw B.V. is producent van stalen constructies voor bouw, industrie & infra. Wij produceren, leveren en monteren op maat gemaakte stalen constructies voor hoofdzakelijk de zakelijke, maar tevens de particuliere markt. Kwaliteits- en veiligheidsnormen, zoals ISO-9001, NEN-EN-ISO 1090 en VCA* zijn voor ons daarbij vanzelfsprekend.