Navigation

Bel ons: 0591-391286 | info@huls-staalbouw.nl | Facebook Twitter

MONTAGE

 

Door Huls Staalbouw B.V. worden staalconstructies gerealiseerd van ontwerp tot montage. Vaak is de staalconstructie het eerst onderdeel van een bouwwerk. Andere (onder-)aannemers volgen erna. Een zeer nauwkeurige planning is dan een vereiste om er voor te zorgen dat het complete bouwwerk binnen de gestelde termijn opgeleverd kan worden. Overleg ter plaatste is hierbij van groot belang.

Ons enthousiaste team van VCA-gecertificeerde montagemedewerkers overleggen samen met de opdrachtgever en/of klant wat de beste montagevolgorde is om dit te waarborgen. Zij beschikken naast goed ingerichte servicewagens en het juiste gereedschap over het vakmanschap om uw staalconstructie veilig en conform planning en specificaties op locatie te monteren.

HULS STAALBOUW B.V. - STAALSPECIALISTEN VOOR BOUW, INDUSTRIE & INFRA

Huls Staalbouw B.V. is producent van stalen constructies voor bouw, industrie & infra. Wij produceren, leveren en monteren op maat gemaakte stalen constructies voor hoofdzakelijk de zakelijke, maar tevens de particuliere markt. Kwaliteits- en veiligheidsnormen, zoals ISO-9001, NEN-EN-ISO 1090 en VCA* zijn voor ons daarbij vanzelfsprekend.