Navigation

Bel ons: 0591-391286 | info@huls-staalbouw.nl | Facebook Twitter

DISCLAIMER

Huls Staalbouw B.V. besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op haar website. Echter kan Huls Staalbouw B.V. niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels deze website gevonden wordt.
Gebruik van enige informatie verkregen via deze website is voor eigen risico van de gebruiker.

Huls Staalbouw B.V. is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onvolledige of onjuiste informatie, noch voor schade als gevolg van problemen, veroorzaakt door het verspreiding van informatie via het internet. Ook is Huls Staalbouw niet aansprakelijk voor storingen, onderbrekingen, fouten of vertraging die optreden bij het verstrekken van informatie of diensten.

Tevens aanvaardt Huls Staalbouw B.V. geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, adviezen of ideeën verstrekt door of namens Huls Staalbouw B.V. via deze website.

Deze website kan (hyper)links naar websites van andere organisaties en instellingen bevatten. Daarnaast worden vanuit andere websites links gelegd naar deze website. Huls Staalbouw B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze (gelinkte) websites. Dergelijke (hyper)links zijn slechts opgenomen voor uw informatie en gemak hiervan.

Indien informatie die op de website is opgenomen ook schriftelijk wordt verstrekt, zal in geval van tekstverschillen de schriftelijke versie bepalend zijn. Huls Staalbouw B.V. garandeert niet dat aan haar toegezonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

HULS STAALBOUW B.V. - STAALSPECIALISTEN VOOR BOUW, INDUSTRIE & INFRA

Huls Staalbouw B.V. is producent van stalen constructies voor bouw, industrie & infra. Wij produceren, leveren en monteren op maat gemaakte stalen constructies voor hoofdzakelijk de zakelijke, maar tevens de particuliere markt. Kwaliteits- en veiligheidsnormen, zoals ISO-9001, NEN-EN-ISO 1090 en VCA* zijn voor ons daarbij vanzelfsprekend.